Το a Messiniako παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 27ο C, κάτω από συνεχείς ελέγχους ποιότητας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας ακολουθούνται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι και διαδικασίες σύμφωνα με τα πρότυπα του HACCP και ISO 22000:2005, ώστε να διασφαλιστεί ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που αποδίδουν το πλούσιο άρωμα, την ισορροπημένη γεύση και το ιδιαίτερο πράσινο-χρυσό χρώμα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.